Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24587
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнова, О. М.-
dc.contributor.authorПолковніченко, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-03-01T09:03:34Z-
dc.date.available2023-03-01T09:03:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПостнова О. М., Полковніченко Т. М. Песпективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 82-83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24587-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleПеспективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробівuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_45.pdf401.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.