Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24550
Назва: Регулювання процесом драглеутворення при виробництві желейної продукції
Автори: Фощан, Андрій Леонтійович
Ключові слова: драглеутворювачі;червоні морські водорості;виробництво желейної продукції;підприємства харчування;структуроутворення;модифікуючі добавки
Дата публікації: 2003
Видавництво: Харків: ХДТУСГ
Бібліографічний опис: Фощан А. Л. Регулювання процесом драглеутворення при виробництві желейної продукції. Вісник ХДТУСГ. 2003. Вип. 16: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. С. 194-197.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні способи зменшення витрат драглеутворювачів із червоних морських водоростей при виробництві желейної продукції, які розроблені в ХДУХТ і випробувані на підприємствах харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24550
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
foshchan_visnyk_KHDTUSH_2003_16.pdf967.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.