Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24550
Название: Регулювання процесом драглеутворення при виробництві желейної продукції
Авторы: Фощан, Андрій Леонтійович
Ключевые слова: драглеутворювачі;червоні морські водорості;виробництво желейної продукції;підприємства харчування;структуроутворення;модифікуючі добавки
Дата публикации: 2003
Издательство: Харків: ХДТУСГ
Библиографическое описание: Фощан А. Л. Регулювання процесом драглеутворення при виробництві желейної продукції. Вісник ХДТУСГ. 2003. Вип. 16: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. С. 194-197.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні способи зменшення витрат драглеутворювачів із червоних морських водоростей при виробництві желейної продукції, які розроблені в ХДУХТ і випробувані на підприємствах харчування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24550
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
foshchan_visnyk_KHDTUSH_2003_16.pdf967.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.