Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24474
Название: Технологія напівфабрикату з сушених кабачків для кулінарних виробів
Авторы: Кортяк, Т. А.
Самойлова, А. А.
Научный руководитель: Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кортяк Т. А., Самойлова А. А. Технологія напівфабрикату з сушених кабачків для кулінарних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 123.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24474
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_123.pdf118.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.