Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24474
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.advisorНєміріч, О. В.-
dc.contributor.authorКортяк, Т. А.-
dc.contributor.authorСамойлова, А. А.-
dc.date.accessioned2023-02-28T11:59:31Z-
dc.date.available2023-02-28T11:59:31Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКортяк Т. А., Самойлова А. А. Технологія напівфабрикату з сушених кабачків для кулінарних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Нєміріч О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 123.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24474-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія напівфабрикату з сушених кабачків для кулінарних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_123.pdf118.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.