Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24471
Title: Розробка технології кислотостійких капсульованих харчових продуктів із пробіотичними мікроорганізмами
Authors: Калашнікова, К. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, Є. П.
Кондратюк, Н. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Калашнікова К. І. Розробка технології кислотостійких капсульованих харчових продуктів із пробіотичними мікроорганізмами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 121.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24471
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_121.pdf118.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.