Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24471
Название: Розробка технології кислотостійких капсульованих харчових продуктів із пробіотичними мікроорганізмами
Авторы: Калашнікова, К. І.
Научный руководитель: Пивоваров, Є. П.
Кондратюк, Н. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Калашнікова К. І. Розробка технології кислотостійких капсульованих харчових продуктів із пробіотичними мікроорганізмами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 121.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24471
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_121.pdf118.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.