Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24471
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.advisorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorКалашнікова, К. І.-
dc.date.accessioned2023-02-28T11:53:44Z-
dc.date.available2023-02-28T11:53:44Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКалашнікова К. І. Розробка технології кислотостійких капсульованих харчових продуктів із пробіотичними мікроорганізмами. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Пивоваров Є. П., Кондратюк Н. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 121.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24471-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка технології кислотостійких капсульованих харчових продуктів із пробіотичними мікроорганізмамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_121.pdf118.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.