Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24469
Назва: Технологія хліба підвищеної харчової цінності з клітковиною волоського горіха
Автори: Ільмінська, О. О.
Науковий керівник : Лазарєва, Т. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ільмінська О. О. Технологія хліба підвищеної харчової цінності з клітковиною волоського горіха. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Лазарєва Т. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 120.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24469
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_120.pdf118.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.