Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24469
Название: Технологія хліба підвищеної харчової цінності з клітковиною волоського горіха
Авторы: Ільмінська, О. О.
Научный руководитель: Лазарєва, Т. А.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ільмінська О. О. Технологія хліба підвищеної харчової цінності з клітковиною волоського горіха. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Лазарєва Т. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 120.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24469
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_120.pdf118.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.