Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24465
Назва: | Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін» |
Автори: | Дюкарева, Г. І. Білецька, Я. О. |
Дата публікації: | 20-жов-2011 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін». Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 63-64 |
Серія/номер: | Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24465 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-63-64.pdf | 172.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.