Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24465
Title: | Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін» |
Authors: | Дюкарева, Г. І. Білецька, Я. О. |
Issue Date: | 20-Oct-2011 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін». Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 63-64 |
Series/Report no.: | Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24465 |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-63-64.pdf | 172.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.