Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24465
Название: | Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін» |
Авторы: | Дюкарева, Г. І. Білецька, Я. О. |
Дата публикации: | 20-окт-2011 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Вплив подрібнення ягідних пюре на структуроутворюючі показники зефіру з йодовмісною добавкою «еламін». Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 63-64 |
Серия/номер: | Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24465 |
Располагается в коллекциях: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-63-64.pdf | 172.65 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.