Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24413
Назва: Вплив добавок кріопротекторної дії на структурно-механічні властивості м’ясних фаршів
Автори: Гноева, О. В.
Науковий керівник : Янчева, М. О.
Яковлева, Ю. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гноева О. В. Вплив добавок кріопротекторної дії на структурно-механічні властивості м’ясних фаршів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 89.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24413
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_89.pdf110.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.