Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24413
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.advisorЯковлева, Ю. В.-
dc.contributor.authorГноева, О. В.-
dc.date.accessioned2023-02-28T10:30:35Z-
dc.date.available2023-02-28T10:30:35Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГноева О. В. Вплив добавок кріопротекторної дії на структурно-механічні властивості м’ясних фаршів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Янчева М. О., Яковлева Ю. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 89.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24413-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив добавок кріопротекторної дії на структурно-механічні властивості м’ясних фаршівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_89.pdf110.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.