Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24411
Назва: Характеристика структуроутворюючих компонентів у технологіях формованих м’ясопродуктів
Автори: Бабенко, А. А.
Науковий керівник : Янчева, М. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бабенко А. А. Характеристика структуроутворюючих компонентів у технологіях формованих м’ясопродуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 87.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24411
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_87.pdf110.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.