Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24411
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorБабенко, А. А.-
dc.date.accessioned2023-02-28T10:25:24Z-
dc.date.available2023-02-28T10:25:24Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБабенко А. А. Характеристика структуроутворюючих компонентів у технологіях формованих м’ясопродуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Янчева М. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 87.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24411-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХарактеристика структуроутворюючих компонентів у технологіях формованих м’ясопродуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_87.pdf110.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.