Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323
Назва: | Економіка підприємств ресторанного господарства |
Автори: | Жарко, Інна Василівна Смокова, Людмила Миколаївна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність;ресторани;товарообіг;господарсько-фінансова діяльність;економіка підприємства;підприємства ресторанного господарства;ресурсний потенціал |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Жарко І. В., Смокова Л. М. Економіка підприємств ресторанного господарства: навчально-методичний посібник; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2008. 82 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навч.-метод. посіб. охоплює всі основні складові навч. процесу і форми контролю рівня знань. Наведено відповідні методичні вказівки та пояснення стосовно підготовки до семінарських і практичних занять, поточного, проміжного і підсумкового контролю знань. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NMP_Ekonom_restoran pidpr_2008.pdf | 606.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.