Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323
Назва: Економіка підприємств ресторанного господарства
Автори: Жарко, Інна Василівна
Смокова, Людмила Миколаївна
Ключові слова: конкурентоспроможність;ресторани;товарообіг;господарсько-фінансова діяльність;економіка підприємства;підприємства ресторанного господарства;ресурсний потенціал
Дата публікації: 2008
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Жарко І. В., Смокова Л. М. Економіка підприємств ресторанного господарства: навчально-методичний посібник; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2008. 82 с.
Короткий огляд (реферат): Навч.-метод. посіб. охоплює всі основні складові навч. процесу і форми контролю рівня знань. Наведено відповідні методичні вказівки та пояснення стосовно підготовки до семінарських і практичних занять, поточного, проміжного і підсумкового контролю знань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NMP_Ekonom_restoran pidpr_2008.pdf606.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.