Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жарко, Інна Василівна | - |
dc.contributor.author | Смокова, Людмила Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-27T13:53:03Z | - |
dc.date.available | 2023-02-27T13:53:03Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Жарко І. В., Смокова Л. М. Економіка підприємств ресторанного господарства: навчально-методичний посібник; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2008. 82 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323 | - |
dc.description.abstract | Навч.-метод. посіб. охоплює всі основні складові навч. процесу і форми контролю рівня знань. Наведено відповідні методичні вказівки та пояснення стосовно підготовки до семінарських і практичних занять, поточного, проміжного і підсумкового контролю знань. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | ресторани | uk_UA |
dc.subject | товарообіг | uk_UA |
dc.subject | господарсько-фінансова діяльність | uk_UA |
dc.subject | економіка підприємства | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | ресурсний потенціал | uk_UA |
dc.title | Економіка підприємств ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NMP_Ekonom_restoran pidpr_2008.pdf | 606.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.