Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖарко, Інна Василівна-
dc.contributor.authorСмокова, Людмила Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-02-27T13:53:03Z-
dc.date.available2023-02-27T13:53:03Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationЖарко І. В., Смокова Л. М. Економіка підприємств ресторанного господарства: навчально-методичний посібник; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2008. 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323-
dc.description.abstractНавч.-метод. посіб. охоплює всі основні складові навч. процесу і форми контролю рівня знань. Наведено відповідні методичні вказівки та пояснення стосовно підготовки до семінарських і практичних занять, поточного, проміжного і підсумкового контролю знань.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectрестораниuk_UA
dc.subjectтоварообігuk_UA
dc.subjectгосподарсько-фінансова діяльністьuk_UA
dc.subjectекономіка підприємстваuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectресурсний потенціалuk_UA
dc.titleЕкономіка підприємств ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_Ekonom_restoran pidpr_2008.pdf606.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.