Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323
Название: Економіка підприємств ресторанного господарства
Авторы: Жарко, Інна Василівна
Смокова, Людмила Миколаївна
Ключевые слова: конкурентоспроможність;ресторани;товарообіг;господарсько-фінансова діяльність;економіка підприємства;підприємства ресторанного господарства;ресурсний потенціал
Дата публикации: 2008
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Жарко І. В., Смокова Л. М. Економіка підприємств ресторанного господарства: навчально-методичний посібник; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2008. 82 с.
Краткий осмотр (реферат): Навч.-метод. посіб. охоплює всі основні складові навч. процесу і форми контролю рівня знань. Наведено відповідні методичні вказівки та пояснення стосовно підготовки до семінарських і практичних занять, поточного, проміжного і підсумкового контролю знань.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NMP_Ekonom_restoran pidpr_2008.pdf606.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.