Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323
Title: Економіка підприємств ресторанного господарства
Authors: Жарко, Інна Василівна
Смокова, Людмила Миколаївна
Keywords: конкурентоспроможність;ресторани;товарообіг;господарсько-фінансова діяльність;економіка підприємства;підприємства ресторанного господарства;ресурсний потенціал
Issue Date: 2008
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Жарко І. В., Смокова Л. М. Економіка підприємств ресторанного господарства: навчально-методичний посібник; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2008. 82 с.
Abstract: Навч.-метод. посіб. охоплює всі основні складові навч. процесу і форми контролю рівня знань. Наведено відповідні методичні вказівки та пояснення стосовно підготовки до семінарських і практичних занять, поточного, проміжного і підсумкового контролю знань.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_Ekonom_restoran pidpr_2008.pdf606.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.