Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323
Title: | Економіка підприємств ресторанного господарства |
Authors: | Жарко, Інна Василівна Смокова, Людмила Миколаївна |
Keywords: | конкурентоспроможність;ресторани;товарообіг;господарсько-фінансова діяльність;економіка підприємства;підприємства ресторанного господарства;ресурсний потенціал |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Жарко І. В., Смокова Л. М. Економіка підприємств ресторанного господарства: навчально-методичний посібник; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2008. 82 с. |
Abstract: | Навч.-метод. посіб. охоплює всі основні складові навч. процесу і форми контролю рівня знань. Наведено відповідні методичні вказівки та пояснення стосовно підготовки до семінарських і практичних занять, поточного, проміжного і підсумкового контролю знань. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24323 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NMP_Ekonom_restoran pidpr_2008.pdf | 606.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.