Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24322
Название: Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хліба
Авторы: Сердюк, Є. Ф.
Научный руководитель: Олійник, С. Г.
Кравченко, О. І.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сердюк Є. Ф. Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Олійник С. Г., Кравченко О. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 78.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24322
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_78.pdf111.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.