Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24322
Название: | Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хліба |
Авторы: | Сердюк, Є. Ф. |
Научный руководитель: | Олійник, С. Г. Кравченко, О. І. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Сердюк Є. Ф. Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Олійник С. Г., Кравченко О. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 78. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24322 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_78.pdf | 111.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.