Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24322
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.advisorКравченко, О. І.-
dc.contributor.authorСердюк, Є. Ф.-
dc.date.accessioned2023-02-27T13:41:14Z-
dc.date.available2023-02-27T13:41:14Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСердюк Є. Ф. Вплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Олійник С. Г., Кравченко О. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 78.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24322-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив дієтичної добавки «Шрот зародків пшениці харчовий» на харчову цінність пшеничного хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_78.pdf111.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.