Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24274
Назва: Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюванню
Автори: Тютюкова, Д. О.
Науковий керівник : Пивоваров, П. П.
Нагорний, О. Ю.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тютюкова Д. О. Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюванню. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Пивоваров П. П., Нагорний О. Ю. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 50.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24274
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_50.pdf119.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.