Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24274
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.advisorНагорний, О. Ю.-
dc.contributor.authorТютюкова, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-02-27T11:08:59Z-
dc.date.available2023-02-27T11:08:59Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТютюкова Д. О. Дослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюванню. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Пивоваров П. П., Нагорний О. Ю. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 50.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24274-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу технологічних чинників на структурно-механічні властивості систем, що підлягають капсулюваннюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_50.pdf119.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.