Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24258
Название: | Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладів |
Авторы: | Процик, В. О. Новохатська, Л. І. |
Научный руководитель: | Касілова, Л. О. Старчаєнко, О. Т. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Процик В. О., Новохатська Л. І. Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 43. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24258 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_43.pdf | 119.74 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.