Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24258
Название: Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладів
Авторы: Процик, В. О.
Новохатська, Л. І.
Научный руководитель: Касілова, Л. О.
Старчаєнко, О. Т.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Процик В. О., Новохатська Л. І. Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 43.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24258
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_43.pdf119.74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.