Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24258
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКасілова, Л. О.-
dc.contributor.advisorСтарчаєнко, О. Т.-
dc.contributor.authorПроцик, В. О.-
dc.contributor.authorНовохатська, Л. І.-
dc.date.accessioned2023-02-27T10:45:53Z-
dc.date.available2023-02-27T10:45:53Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПроцик В. О., Новохатська Л. І. Особливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24258-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості розробки технологічних карт на кулінарну продукцію для лікувальних закладівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_43.pdf119.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.