Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24220
Назва: Удосконалення технології виробництва десертної продукції з використанням нетрадиційної сировини
Автори: Ізотова, Н. В.
Науковий керівник : Журавльов, С. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ізотова Н. В. Удосконалення технології виробництва десертної продукції з використанням нетрадиційної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 24.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24220
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_24.pdf119.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.