Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24220
Название: Удосконалення технології виробництва десертної продукції з використанням нетрадиційної сировини
Авторы: Ізотова, Н. В.
Научный руководитель: Журавльов, С. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ізотова Н. В. Удосконалення технології виробництва десертної продукції з використанням нетрадиційної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 24.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24220
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_24.pdf119.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.