Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24217
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorГринченко, О. О.-
dc.contributor.advisorГурікова, І. М.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.date.accessioned2023-02-27T09:32:10Z-
dc.date.available2023-02-27T09:32:10Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЗапаренко Г. В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Гринченко О. О., Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 21.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24217-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_21.pdf120.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.