Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24217
Название: Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирів
Авторы: Запаренко, Г. В.
Научный руководитель: Гринченко, О. О.
Гурікова, І. М.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Запаренко Г. В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей поліфосфатів із метою їх використання в технології плавлених сирів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Гринченко О. О., Гурікова І. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 21.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24217
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_21.pdf120.05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.