Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24216
Назва: Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів
Автори: Запаренко, Г. В.
Берлінська, О. С.
Науковий керівник : Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Запаренко Г. В., Берлінська О. С. Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24216
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_20.pdf119.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.