Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24216
Название: Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів
Авторы: Запаренко, Г. В.
Берлінська, О. С.
Научный руководитель: Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Запаренко Г. В., Берлінська О. С. Аналіз забезпечення кальцієм добових раціонів харчування студентів-технологів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Крутовий Ж. А., Касілова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 20.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24216
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_20.pdf119.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.