Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24202
Назва: Перспективи використання лактози в технології оздоблювальних напівфабрикатів
Автори: Бенда, М. Ю.
Науковий керівник : Трощій, Т. В.
Омельченко, С. Б.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бенда М. Ю. Перспективи використання лактози в технології оздоблювальних напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Трощій Т. В., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 6.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24202
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_6.pdf189.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.