Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24202
Title: Перспективи використання лактози в технології оздоблювальних напівфабрикатів
Authors: Бенда, М. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Трощій, Т. В.
Омельченко, С. Б.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бенда М. Ю. Перспективи використання лактози в технології оздоблювальних напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Трощій Т. В., Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 6.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24202
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_6.pdf189.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.