Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24200
Назва: Відродження слобожанської кухні: страви зі злакової сировини на основі зброджування
Автори: Андрусенко, К. Г.
Волошина, О. А.
Науковий керівник : Терещенко, Л. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Андрусенко К. Г., Волошина О. А. Відродження слобожанської кухні: страви зі злакової сировини на основі зброджування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Терещенко Л. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 4.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24200
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_4.pdf119.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.