Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24200
Title: Відродження слобожанської кухні: страви зі злакової сировини на основі зброджування
Authors: Андрусенко, К. Г.
Волошина, О. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Терещенко, Л. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Андрусенко К. Г., Волошина О. А. Відродження слобожанської кухні: страви зі злакової сировини на основі зброджування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Терещенко Л. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 4.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24200
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_4.pdf119.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.