Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24200
Title: | Відродження слобожанської кухні: страви зі злакової сировини на основі зброджування |
Authors: | Андрусенко, К. Г. Волошина, О. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Терещенко, Л. В. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Андрусенко К. Г., Волошина О. А. Відродження слобожанської кухні: страви зі злакової сировини на основі зброджування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Терещенко Л. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 4. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24200 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_4.pdf | 119.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.