Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24182
Title: Технологія продукції харчових виробництв
Authors: Перцевий, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Янчева, Марина Олександрівна
Гурський, Петро Васильович
Тіщенко, Леонід Миколайович
Issue Date: 2006
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Перцевий Ф. В., Камсуліна Н. В., Колеснікова М. Б., Янчева М. О., Гурський П. В., Тіщенко Л. М. технологія продукції харчових виробництв. навч. посіб. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2006. 318 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24182
ISBN: 966-405-013-Х
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_TPKHV_2006.pdf26.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.