Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24182
Title: | Технологія продукції харчових виробництв |
Authors: | Перцевий, Федір Всеволодович Камсуліна, Наталія Валеріївна Колеснікова, Марина Борисівна Янчева, Марина Олександрівна Гурський, Петро Васильович Тіщенко, Леонід Миколайович |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Перцевий Ф. В., Камсуліна Н. В., Колеснікова М. Б., Янчева М. О., Гурський П. В., Тіщенко Л. М. Технологія продукції харчових виробництв. навч. посіб. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2006. 318 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24182 |
ISBN: | 966-405-013-Х |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_TPKHV_2006.pdf | 26.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.