Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24182
Назва: | Технологія продукції харчових виробництв |
Автори: | Перцевий, Федір Всеволодович Камсуліна, Наталія Валеріївна Колеснікова, Марина Борисівна Янчева, Марина Олександрівна Гурський, Петро Васильович Тіщенко, Леонід Миколайович |
Дата публікації: | 2006 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Перцевий Ф. В., Камсуліна Н. В., Колеснікова М. Б., Янчева М. О., Гурський П. В., Тіщенко Л. М. технологія продукції харчових виробництв. навч. посіб. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2006. 318 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24182 |
ISBN: | 966-405-013-Х |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NP_TPKHV_2006.pdf | 26.22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.