Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24182
Назва: Технологія продукції харчових виробництв
Автори: Перцевий, Федір Всеволодович
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Янчева, Марина Олександрівна
Гурський, Петро Васильович
Тіщенко, Леонід Миколайович
Дата публікації: 2006
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Перцевий Ф. В., Камсуліна Н. В., Колеснікова М. Б., Янчева М. О., Гурський П. В., Тіщенко Л. М. технологія продукції харчових виробництв. навч. посіб. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2006. 318 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24182
ISBN: 966-405-013-Х
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_TPKHV_2006.pdf26.22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.