Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24182
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевий, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКамсуліна, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorГурський, Петро Васильович-
dc.contributor.authorТіщенко, Леонід Миколайович-
dc.date.accessioned2023-02-25T19:44:08Z-
dc.date.available2023-02-25T19:44:08Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationПерцевий Ф. В., Камсуліна Н. В., Колеснікова М. Б., Янчева М. О., Гурський П. В., Тіщенко Л. М. технологія продукції харчових виробництв. навч. посіб. Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2006. 318 с.uk_UA
dc.identifier.isbn966-405-013-Х-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24182-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія продукції харчових виробництвuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_TPKHV_2006.pdf26.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.