Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24034
Title: | Tourism towards sustainable regional development: Odessa and Antalya |
Other Titles: | Туризм на шляху до усталеного регіонального розвитку: Одеса й Анталія |
Authors: | Скляр, Д. Ю. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Муравйова, О. М. Ков’ях, І. І. |
Issue Date: | 8-Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Скляр Д. Ю. Tourism towards sustainable regional development: Odessa and Antalya (Туризм на шляху до усталеного регіонального розвитку: Одеса й Анталія). Наук. кер. О. М. Муравйова, І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 268 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Abstract: | На світовій арені туристичних послуг Туреччина має високий рівень конкурентоспроможності та передумови для виходу на лідируючі позиції в цій сфері. Це є результатом ефективної туристичної політики держави, яка забезпечує стале функціонування організованого національного ринку туристичної індустрії та може бути прикладом для розвитку туризму України. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24034 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-268.pdf | 130.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.