Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24034
Title: Tourism towards sustainable regional development: Odessa and Antalya
Other Titles: Туризм на шляху до усталеного регіонального розвитку: Одеса й Анталія
Authors: Скляр, Д. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Муравйова, О. М.
Ков’ях, І. І.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Скляр Д. Ю. Tourism towards sustainable regional development: Odessa and Antalya (Туризм на шляху до усталеного регіонального розвитку: Одеса й Анталія). Наук. кер. О. М. Муравйова, І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 268
Series/Report no.: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Abstract: На світовій арені туристичних послуг Туреччина має високий рівень конкурентоспроможності та передумови для виходу на лідируючі позиції в цій сфері. Це є результатом ефективної туристичної політики держави, яка забезпечує стале функціонування організованого національного ринку туристичної індустрії та може бути прикладом для розвитку туризму України.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24034
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-268.pdf130.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.