Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24034
Название: Tourism towards sustainable regional development: Odessa and Antalya
Другие названия: Туризм на шляху до усталеного регіонального розвитку: Одеса й Анталія
Авторы: Скляр, Д. Ю.
Научный руководитель: Муравйова, О. М.
Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Скляр Д. Ю. Tourism towards sustainable regional development: Odessa and Antalya (Туризм на шляху до усталеного регіонального розвитку: Одеса й Анталія). Наук. кер. О. М. Муравйова, І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 268
Серия/номер: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Краткий осмотр (реферат): На світовій арені туристичних послуг Туреччина має високий рівень конкурентоспроможності та передумови для виходу на лідируючі позиції в цій сфері. Це є результатом ефективної туристичної політики держави, яка забезпечує стале функціонування організованого національного ринку туристичної індустрії та може бути прикладом для розвитку туризму України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24034
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_08.04.21-268.pdf130.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.