Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24034
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМуравйова, О. М.-
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorСкляр, Д. Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-24T11:26:41Z-
dc.date.available2023-02-24T11:26:41Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationСкляр Д. Ю. Tourism towards sustainable regional development: Odessa and Antalya (Туризм на шляху до усталеного регіонального розвитку: Одеса й Анталія). Наук. кер. О. М. Муравйова, І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 268uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24034-
dc.description.abstractНа світовій арені туристичних послуг Туреччина має високий рівень конкурентоспроможності та передумови для виходу на лідируючі позиції в цій сфері. Це є результатом ефективної туристичної політики держави, яка забезпечує стале функціонування організованого національного ринку туристичної індустрії та може бути прикладом для розвитку туризму України.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15-
dc.titleTourism towards sustainable regional development: Odessa and Antalyauk_UA
dc.title.alternativeТуризм на шляху до усталеного регіонального розвитку: Одеса й Анталіяuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-268.pdf130.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.