Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24034
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Муравйова, О. М. | - |
dc.contributor.advisor | Ков’ях, І. І. | - |
dc.contributor.author | Скляр, Д. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-24T11:26:41Z | - |
dc.date.available | 2023-02-24T11:26:41Z | - |
dc.date.issued | 2021-04-08 | - |
dc.identifier.citation | Скляр Д. Ю. Tourism towards sustainable regional development: Odessa and Antalya (Туризм на шляху до усталеного регіонального розвитку: Одеса й Анталія). Наук. кер. О. М. Муравйова, І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 268 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24034 | - |
dc.description.abstract | На світовій арені туристичних послуг Туреччина має високий рівень конкурентоспроможності та передумови для виходу на лідируючі позиції в цій сфері. Це є результатом ефективної туристичної політики держави, яка забезпечує стале функціонування організованого національного ринку туристичної індустрії та може бути прикладом для розвитку туризму України. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 | - |
dc.title | Tourism towards sustainable regional development: Odessa and Antalya | uk_UA |
dc.title.alternative | Туризм на шляху до усталеного регіонального розвитку: Одеса й Анталія | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-268.pdf | 130.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.