Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23917
Название: | Gastronomy with a conscience |
Другие названия: | Гастрономія із сумлінням |
Авторы: | Крайнов, М. І. |
Научный руководитель: | Ковя’х, І. І. |
Дата публикации: | апр-2021 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Крайнов М. І. Gastronomy with a conscience (Гастрономія із сумлінням). Наук. кер. І. І. Ковя’х. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 240 |
Серия/номер: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Краткий осмотр (реферат): | У доповіді розповідається про те, як п’ять ресторанів Великобританії готують креативну їжу, мінімізуючи свій вплив на планету. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23917 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-240.pdf | 139.49 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.