Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23917
Название: Gastronomy with a conscience
Другие названия: Гастрономія із сумлінням
Авторы: Крайнов, М. І.
Научный руководитель: Ковя’х, І. І.
Дата публикации: апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Крайнов М. І. Gastronomy with a conscience (Гастрономія із сумлінням). Наук. кер. І. І. Ковя’х. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 240
Серия/номер: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Краткий осмотр (реферат): У доповіді розповідається про те, як п’ять ресторанів Великобританії готують креативну їжу, мінімізуючи свій вплив на планету.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23917
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_08.04.21-240.pdf139.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.