Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23917
Title: Gastronomy with a conscience
Other Titles: Гастрономія із сумлінням
Authors: Крайнов, М. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Ковя’х, І. І.
Issue Date: Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Крайнов М. І. Gastronomy with a conscience (Гастрономія із сумлінням). Наук. кер. І. І. Ковя’х. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 240
Series/Report no.: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Abstract: У доповіді розповідається про те, як п’ять ресторанів Великобританії готують креативну їжу, мінімізуючи свій вплив на планету.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23917
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-240.pdf139.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.