Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23917
Title: | Gastronomy with a conscience |
Other Titles: | Гастрономія із сумлінням |
Authors: | Крайнов, М. І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Ковя’х, І. І. |
Issue Date: | Apr-2021 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Крайнов М. І. Gastronomy with a conscience (Гастрономія із сумлінням). Наук. кер. І. І. Ковя’х. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 240 |
Series/Report no.: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Abstract: | У доповіді розповідається про те, як п’ять ресторанів Великобританії готують креативну їжу, мінімізуючи свій вплив на планету. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23917 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-240.pdf | 139.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.