Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23844
Название: | Molecular gastronomy |
Другие названия: | Молекулярна кухня |
Авторы: | Григорьєва, А. Ю. |
Научный руководитель: | Ков’ях, І. І. |
Дата публикации: | 8-апр-2021 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Григорьєва А. Ю. Molecular gastronomy (Молекулярна кухня). Наук. кер. І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 224 |
Серия/номер: | Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15 |
Краткий осмотр (реферат): | У доповіді йдеться про історію створення молекулярної кухні та її еволюцію, а також про технологію приготування страв, необхідні інструменти та інгредієнти |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23844 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk2_08.04.21-224.pdf | 134.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.