Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23844
Название: Molecular gastronomy
Другие названия: Молекулярна кухня
Авторы: Григорьєва, А. Ю.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Григорьєва А. Ю. Molecular gastronomy (Молекулярна кухня). Наук. кер. І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 224
Серия/номер: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Краткий осмотр (реферат): У доповіді йдеться про історію створення молекулярної кухні та її еволюцію, а також про технологію приготування страв, необхідні інструменти та інгредієнти
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23844
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk2_08.04.21-224.pdf134.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.