Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23844
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorГригорьєва, А. Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-23T12:30:40Z-
dc.date.available2023-02-23T12:30:40Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationГригорьєва А. Ю. Molecular gastronomy (Молекулярна кухня). Наук. кер. І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 224uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23844-
dc.description.abstractУ доповіді йдеться про історію створення молекулярної кухні та її еволюцію, а також про технологію приготування страв, необхідні інструменти та інгредієнтиuk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15-
dc.titleMolecular gastronomyuk_UA
dc.title.alternativeМолекулярна кухняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-224.pdf134.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.