Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23844
Title: Molecular gastronomy
Other Titles: Молекулярна кухня
Authors: Григорьєва, А. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Ков’ях, І. І.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Григорьєва А. Ю. Molecular gastronomy (Молекулярна кухня). Наук. кер. І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 224
Series/Report no.: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Abstract: У доповіді йдеться про історію створення молекулярної кухні та її еволюцію, а також про технологію приготування страв, необхідні інструменти та інгредієнти
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23844
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_08.04.21-224.pdf134.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.