Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23672
Назва: Особливості розвитку ринку молочної продукції в Харківському регіоні
Автори: Парцирна, Т.М.
Кецова, М.Ф.
Ключові слова: ринок;молочна продукція;Харківський регіон;market;dairy products;Kharkiv region;рынок;молочная продукция;Харьковский регион
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Парцирна Т. М., Кецова М. Ф. Особливості розвитку ринку молочної продукції в Харківському регіоні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2009. Вип. 2(10). С. 649-655.
Короткий огляд (реферат): Вивчено споживчі переваги, розкрито тенденції виробництва та реалізації молочної продукції.
The consumer preferences are studied, the tendencies of manufacture and realisation of dairy production are considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23672
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2009_2_92.pdf237.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.